Ingrijirea Picioarelor

Beneficiati de rezultatele succesului ce a incununat munca priceputa si tehnologia moderna, timp de peste 100 de ani!

CELE 4 ETAPE SCHOLL DE INGRIJIRE A PICIOARELOR:

1. EXFOLIERE
Pielea de pe talpa piciorului este unica. Mai exact, este de 4 ori mai groasa decat in orice alt loc de pe corpul tau. De aceea, este recomandat sa se inceapa ingrijirea picioarelor imediat dupa baie. Datorita actiunii apei calde, pielea ingrosata se inmoaie si poate fi eliminata cu usurinta folosind Pila cu dubla actiune sau Piatra ponce. Pentru exfoliere sistematica, se recomanda utilizarea Cremei exfoliatoare Scholl.

2. HIDRATARE
Urmeaza hidratarea picioarelor si a unghiilor, prevenirea si tratarea uscarii si craparii calcaielor si a altor zone specifice ale talpii.

3. INDEPARTAREA MIROSULUI SI REVIGORAREA
Stiati ca picioarele au 250.000 de glande responsabile cu aparitia transpiratiei? Este vorba de o concentratie mai mare decat in orice alta parte a corpului. In ciuda perceptiei generale, transpiratia in sine nu are miros. Mirosul neplacut apare doar in momentul in care transpiratia intra in reactie cu bacteriile prezente la suprafata pielii, inlusiv pe picioare. Pentru protectie avansata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut, folositi gama de spray-uri Scholl Odour Control. Datorita continutului special Neutra-Activ, acestea asigura protectie pe durata intregii zile. Pentru calmare, racorire si improspatare gama de produse Scholl Fresh Step este alegerea ideala.

4. PROTECTIA
Asigura-ti confortul picioarelor cu produsele ortopedice si de protectie Scholl.


Produse Noi

No new products at this time


Adresa SCHOLL Bucuresti