Tehnologii Scholl

  BIOPRINT

Cel mai nou design biomecanic conceput  pentru a oferi maximum de confort. Bioprint este rezultatul unei colaborări intense între Scholl şi Institutul Biomecanica din Valencia, care a condus la dezvoltarea unui footbed cu proprietăţi unice. Este confectionat din plută şi cauciuc, special realizate pentru a crea un footbed flexibil şi anatomic, care oferă o bază ideală pentru un picior, greutatea fiind distribuită în mod corespunzător şi oferind o aderenţă extrem de bună.

  GELACTIV

Datorita gelului dinamic incorporat in talpa pantofului este asigurata o absorbtie totala a socurilor exercitate asupra picioarelor in timpul mersului. Pernitele calmante Gelactiv se adapteaza la forma fiecarui picior, asigurand un support activ de-a lungul intregii zile. Acest lucru este realizat prin utilizarea unui material inovator – Tehnogel – cunoscut pentru abilitatea sa de a face fata socurilor. Cu Gelactiv va bucurati de manevrabilitate excelentă şi confort maxim, fără a sacrifica niciun stil.

  EXERCISE

Talpa din lemn de fag fiert, prelucrata manual, mentine piciorul in pozitia corecta, obligandu-l sa execute in timpul mersului un exercitiu permanent de relaxare. Stratul de spuma de latex amortizeaza socurile si contribuie la reducerea zgomotelor.

  NEW EXERCISE – STARLIT

Design inteligent, special conceput pentru a stimula in mod constant toate grupele musculare, pentru a imbunatati in mod natural postura si circulatia. Studii avansate de anatomie si biomecanica au relevat efectele pozitive asupra coloanei vertebrale, articulaţiilor si ligamentelor.

BACKGUARD

Talpa ce include o insertie special conceputa pentru a absorbi socurile create in timpul mersului, asigurand protectie in toate fazele impactului – nu doar la calcaie ci si pe toata lungimea partii exterioare a talpii piciorului. Coloana vertebrala este ferita de influente nocive, fiind eliminate durerile de spate.

  FITNESS

Asigura picioarelor relaxare in timpul mersului si activeaza muschii. Rezistenta la apa, gama Fitness are si un efect anti-alunecare, oferind siguranta maxima in conditii de umezeala.  Ideala pentru cei care merg la plaja sau la piscine, previne infectiile asociate cu facilităţi de agrement, sanatatea picioarelor in conditii de umezeala fiind asigurata de substantele cu efect antimicrobian si antifungic impregnate in brant.

  MAMA BE

Tehnologie inspirata de femeile insarcinate, utilizand materiale speciale, concepute pentru a atinge un maxim de confort, mai ales in cazul picioarelor umflate sau obosite.

MASSAGE

Talpa interioara striata maseaza usor picioarele, elimina oboseala, imbunatateste circulatia sangelui si le revigoreaza.

  LIQUIMASSAGE

Talpa interioara striata maseaza usor picioarele, eliminand oboseala si imbunatatind microcirculatia sangelui iar cele doua pernite de gel lichid special concepute si perfect integrate in zona calcaiului si in zona metatarsiana reduc frecarea si protejeaza punctele cheie vulnerabile ale talpii in timpul mersului pe jos.

  MEMORY CUSHION

Tehnologie avansata Scholl ce dispune de un brant de amortizare unic, care se adapteaza si retine anatomia piciorului, recastigandu-si forma la fiecare pas.
Pastreaza picioarele uscate datorita materialului ce respira, iar presiunea este distribuita uniform de-a lungul talpii inlaturand oboseala si durerile de picioare.

BIOMECHANICS

Influenteaza pozitiv postura piciorului, sustinandu-l in pozitia corecta de mers si reducand semnificativ atat durerile de picior cat si cele ce pot aparea la nivelul genunchilor si partii inferioare a spatelui datorita pozitionarii si miscarii incorecte a picioarelor.


Produse Noi

No new products at this time


Adresa SCHOLL Bucuresti